Fenerbahçe kasayı dolduruyor! İki yıldız 50 milyon euro!
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Takıma katılacak oyuncular merak edilirken diğer yandan da mevcut oyunculara teklifler gelmeye devam ediyor. İşte Fenerbahçe'ye 50 milyon euro getirecek o iki yıldız...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.08.2024 - 06:40
Fenerbahçe'de milli takımda gösterdikleri performanslarla tüm dikkatleri üzerlerine çeken Ferdi Kadıoğlu ile İrfan Can Kahveci, yuvadan uçmaya hazırlanıyor.
Fotomaç'ın haberine göre iki yıldız için de Avrupa'nın önemli kulüplerinden resmi teklifler geldi. Arsenal, Ferdi için 20 milyon euroyu gözden çıkarırken, Brighton ise bonuslarla birlikte 35 milyon euro önerdi.
İrfan Can için ise Fransız ekibi Monaco ile İtalyan devi Lazio, Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.
Sarı-lacivertli yönetim, maddi açıdan elini rahatlatmak ve eksik bölgeleri kapatmak için iki oyuncunun da satışına sıcak bakıyor.
Ferdi ve İrfan Can Kahveci'nin satılması durumunda kasaya girecek olan minimum tutar ise 50 milyon euro. Yönetim kurulu, Adana Demir maçının ardından yarın iki futbolcuyla da görüşme gerçekleştirecek. Hem Ferdi'nin hem de İrfan Can'ın ayrılmak istediği biliniyor.
HÜRZELER ISRARCI
SKY Sport, Brighton menajeri Fabian Hürzeler'in Ferdi Kadıoğlu'nda ısrarcı olduğunu yazdı. Bu nedenle de 24 yaşındaki yıldızın transferinde en ciddi takımın Brighton olduğu belirtilen haberde; "Ferdi Kadıoğlu için yeni bir sayfa açılabilir" denildi.
DİĞER HABERLER
-
Önümüzdeki sezon öncelikli olarak santrfor transferi yapması beklenen Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı. Yunan basını, sarı-lacivertlilerin talip olduğu forveti duyurdu. İşte tüm detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de sezonun son bölümüne girilirken, Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Yönetim, sarı-lacivertlilerin talipleri her gün artan Milan Skriniar ve Marco Asensio için menajerlerine teklif getirmemeleri ve takımda tutmak istediklerini iletti. İşte detaylar... -
Kaza yapan Sadettin Saran’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hafif ağrıları bulunan Saran, kazanın ardından kulübe giderek toplantıya katıldı. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe, 4 günlük iznin ardından Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında evinde oynayacağı Beşiktaş derbisi maçı hazırlıklarına başladı.