FENERBAHÇE HABERLERİ | Jose Mourinho Ansu Fati'yi istedi! Transfer cevabı....
Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip kadroya takviye yapmak isterken, Barcelona forması giyen Ansu Fati ile ilgilendiği iddia edildi. Şimdi ise İspanyol yıldız için transfer kararı verildi. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2024 15:35
- Güncelleme Tarihi: 03.07.2024 15:45
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, teknik direktör Jose Mourinho'nun Barcelona'da forma giyen hücum oyuncusu Ansu Fati'yi istediği ileri sürüldü.
NTV Spor'un Mundo Deportivo'dan derlediği habere göre; geçen sezonu kiralık olarak Brighton'da geçiren Fati için Fenerbahçe devreye girdi.
Sarı lacivertli takımın hocası Mourinho'nun, yakın arkadaşı olan menajer Jorge Mendes'ten bu transferi bitirmesini istediği ileri sürüldü.
Haber detayında, genç futbolcunun babası Bori Fati'nin, Mendes'e kendisine gelen teklifleri reddetmesini söyleyerek transferin önünü kestiği belirtildi.
Barcelona Sportif Direktörü Deco ve Teknik Direktör Hansi Flick'in de Ansu Fati'nin takımda kalmasından yana olduğu ve gelecek sezon bu futbolcudan yararlanmak istedikleri ifade edildi.
Geçen sezon Brighton'da 27 maça çıkan Fati, takımına 4 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.
Futbolcunun, bonservisini elinde bulunduran Barcelona ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. -
Fenerbahçe, Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasındaki performansları merak konusu olurken yapay zekâdan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. İki temsilcimizin organizasyonda tur atlama ihtimalleri hesaplandı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın üst tura yükselme şansı... -
EuroLeague'in 7. haftasında Fenerbahçe Tarfin, deplasmanda kozlarını paylaştığı Olympiakos'u 64-61 mağlup etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)