Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! 2 oyuncu...
Fenerbahçe Beko, son oynanan Anadolu Efes maçında sakatlık yaşayan Johnathan Motley ve Sertaç Şanlı'nın tedavilerine başlandığını açıkladı. | Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.04.2024 - 15:20
Fenerbahçe Beko son oynadıkları A. Efes maçında sakatlık yaşayan Johnathan Motley ve Sertaç Şanlı'nın tedavilerine başlandığını duyurdu.
Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Sporcularımızın Acıbadem Ataşehir Hastanesi'nde yapılan kontrollerinin ardından Johnathan Motley'de sol bacak kalf bölgesinde kas yaralanması, Sertaç Şanlı'da ise sağ bacak hamstring kas yaralanması tespit edilmiş ve oyuncularımızın tedavisine başlanmıştır. Yarın oynanacak Olimpiakos maçı öncesinde Johnathan Motley'in tedavisi İstanbul'da devam ettirilecektir. Sertaç Şanlı ise takım kafilesinde yer alacak ve durumuna maç gününde karar verilecektir" denildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco'nun planı tıkır tıkır işlerken camiada heyecan yaratmaya devam ediyor. Medyadaki eleştirileri dindiren İtalyan teknik adam, Fenerbahçe’ye yeniden enerji ve inanç aşılıyor. Bu durum takımda gelecek için umut veriyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin borcu Eylül 2025 itibarıyla 28.7 milyar TL olarak açıklandı. -
Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları hız kazandı. Bu doğrultuda sarı lacivertliler, Hollanda Milli Takım formasıyla rekorlar kıran Memphis Depay'ı listesine ekledi. İşte transferin detayları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jose Mourinho'dan flaş bir itiraf geldi. Portekizli hoca, sarı lacivertlilerden o yıldız için ayrıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)