Transferde dev takas! Fenerbahçe Levent Mercan'a karşılık o ismi teklif edecek
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan'ı gündemine almıştı. Sarı lacivertlilerin 23 yaşındaki futbolcunun transferini takasla bitirmeyi planladığı ve İstanbul ekibine o ismi teklif edeceği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.03.2024 - 11:02
Fenerbahçe'de tüm camia 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul'a kilitlendi. Konuşulan tek konu, futbol takımının ligden çekilip çekilmeyeceği.
Öte yandan sportif direktör Mario Branco, bu konuya kulaklarını tıkadı. Portekizli futbol adamı yeni sezonun yapılanması için kolları sıvadı.
GALATASARAY'IN GİRİŞİMİ SONUÇSUZ KALDI
Transferde ilk hedef, Karagümrük'ün yıldızı Levent Mercan. 23 yaşındaki sol bek için ocak ayında Galatasaray'ın girişimi sonuçsuz kalmıştı.
Branco, elini çabuk tutup gurbetçi futbolcunun transferini bitirme aşamasına getirmeyi planlıyor.
5 GOLE KATKI SUNDU
23 yaşındaki sol bek bu sezon Fatih Karagümrük'te 31 maça çıktı ve 1 gol ile 4 asist üretti.
Levent Mercan'ın Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro.
Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe'nin transfer için Karagümrük ile görüşmelerine başladığı kaydedildi.
Almanya doğumlu Levent ve menajeriyle kurulan temaslarda da önemli aşama kat edildiği kaydedildi.
Sarı-lacivertliler, Levent Mercan'a karşılık şu anda bu takımda kiralık olarak forma giyen Emre Mor'u teklif ederek transferi noktalamayı umuyor.
Karagümrük cephesinin vereceği yanıta göre farklı formüller de masaya gelebilir.
Özellikle Ferdi Kadıoğlu'nun bu yaz iyi bir bedelle satılması ihtimali nedeniyle Levent Mercan ismi, transferde ilk sırada yer alıyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Stuttgart maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde son olarak bu karşılaşma öncesi Domenico Tedesco ile Başkan Sadettin Saran arasında kritik bir toplantının gerçekleştiği öğrenildi. İşte haberin detayları... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 3. hafta maçında mücadelesinde Stuttgart'ı konuk edecek. Sarı-lacivertliler, Nice'in ardından Alman ekibini de devirerek galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. İşte sarı-lacivertlilerin Stuttgart maçı muhtemel 11'i... (FB spor haberi) -
Forvet konusunda En Nesyri ve Jhon Duran konusunda istediği geri dönüşü alamayan Fenerbahçe'de devre arası transfer çalışmaları başladı. Sarı lacivertliler, ilk olarak kadrosuna santrfor katacak. Tedesco'nun listesinde ilk sırada yer alan isim Real Madrid forması giyen Endrick. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Stuttgart ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı lacivertliler son antrenmanını gerçekleştirdi ve maç saatini beklemeye geçti.