Depremden kurtulan hayranından Arda Güler'e mesaj!
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden kurtulan bir Fenerbahçe taraftarı, sarı-lacivertlilerin genç oyuncusu Arda Güler'e mesaj gönderdi. Arda Güler de hayranının çağrısına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.02.2023 - 16:37
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve çevre illerde de etkisini sürdüren 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremden kurtulan minik bir Fenerbahçe taraftarı, Arda Güler'e mesaj gönderdi. Genç yıldız da kendisine seslenen minik taraftarın çağrısını yanıtsız bırakmayarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
Arda, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu mesajlar benim için çok kıymetli. Yaralarını sarmaya çalışan kardeşlerimizin yüzünde bir gülümseme olabilmek benim için en büyük mutluluk. Benim elimden sadece dua etmek ve destek olmak geliyor, orada gecesini gündüzüne katarak mücadele veren tüm kahramanlara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında 23 Ekim Perşembe günü sahasında Almanya ekibi Stuttgart ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. -
Brezilya basını Fenerbahçe'nin yıldız ismi Anderson Talisca'nın Türkiye'de mutsuz olduğu ve ülkesine geri dönmek istediğini iddia etti. Ancak Talisca iddialara yanıt verdi. İşte detaylar... (FB spor haberleri) -
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin ağırlayacağı Stuttgart'ta dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Alman ekibi, kritik maç öncesi kadroda değişikliğe gitti ve UEFA'nın yeni kuralından yararlandı. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. maçında sahasında Stuttgart'ı konuk edecek. Son olarak bu mücadelenin hakemi belli oldu.