Fenerbahçe'de Moussa Sow sıkıntısı!
Senegal Milli Takımı'nda forma giyen Moussa Sow, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında Fenerbahçe'yi üç maç yalnız bırakabilir.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.12.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 30.12.2016 19:56
Gabon'un ev sahipliğinde 14 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Afrika Kupası'nda yer alan Senegal, sarı-lacivertli golcü oyuncu Moussa Sow'u da kadrosuna davet etti.
Süper Lig'in 2. yarısının başlamasıyla beraber start alacak organizasyonda forma giyecek Sow, Sarı-Lacivertliler'in oynayacağı Adanaspor ile Başakşehir maçlarını kaçıracak.
Türkiye'den ayrıca Çaykur Rizesporlu Abdoulaye Diallo, Alanyaspor'dan Lamine Gassama ve Osmanlıspor'dan Papa Ndiaye'ye Senegal Milli Takımı için ter dökecek. Senegal'in çeyrek finale kadar yükselmesi durumunda 4 futbolcu takımlarının ikinci yarının 3 maçında forma giyemeyecek.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri'nin bonservis ödemesi nedeniyle aldığı 3 dönemlik transfer yasağı kaldırıldı. Sarı-lacivertliler, FIFA'nın resmi transfer yasağı listesinden çıkarıldı. -
Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar hız kazanırken, sarı-lacivertlilerin Brezilyalı bir golcüyü gündemine aldığı öne sürüldü. Kanarya'nın transferdeki yeni hedefi merak konusu oldu. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe'de bu sezon dönem dönem gösterdiği performansla beğeni toplayan futbolcu hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Bundesliga ekibinin yıldız ismi transfer etmek istediği ve milli maçta da izlediği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Anadolu kulüplerindeki genç yeteneklere yöneldi. Sarı-lacivertliler, scout ekibinin yakın takibindeki genç futbolcuyu transfer etmek istiyor. İşte detaylar... (FB spor haberi)