Müjde! Sow dönüyor
F.Bahçe yönetimi, eski santrforunu yeniden kadroya katmak için devrede
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.08.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 18.08.2016 10:40
GEÇEN sezonun başında 16 milyon Euro'luk astronomik bonservis bedeliyle Birleşik Arap Emirlikleri temsilcilerinden Al Ahli'ye satılan Moussa Sow, F.Bahçe'ye geri dönmek üzere. Sarı-lacivertli yöneticiler kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde Senegalli'nin Dick Advocaat'ın oynatmak istediği 4-3-3 sistemine çok uygun olduğu fikrinde birleşirken, oyuncuyu yeniden kadroya katmak için girişimlere başladılar.
KİRALIK FORMÜLÜ
30 yaşındaki futbolcunun 2019'a kadar sözleşmesinin bulunduğu Al Ahli'de mutsuz olması transfer sürecinde idarecilerin en büyük kozu olacak. İstanbul'dan ayrılırken başkanla yaptığı görüşmede gözyaşlarına hakim olamayan taraftarların sevgilisi Sow'un bonservis bedeli kulübün bütçesini aşarsa kiralama formülü devreye girecek.
Hoca da onay verdi
BASIN toplantısında 'Bir transfer yapabiliriz' diyen Dick Advocaat, Moussa Sow takviyesine onay verdi. Nani'nin takımdan ayrılmasıyla 3. bölgenin kanada yakın yerinde Sow gibi bir oyuncuya ihtiyaç duyabileceğini belirten Hollandalı hoca, Senegalli'nin güçlerine güç katacağının altını çizdi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, 14 Ekim Çarşamba günü Aston Villa ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Futbolda yeni sezonun başlaması ve Transfermarkt'ın piyasa değerlerini güncellemesinin ardından dünyanın en değerli kulüpleri sıralaması da değişti. Bu doğrultuda en değerli ilk 50 takım belli olurken, listede 2 Türk takımı yer aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etti ve zirve takibini sürdürdü. Sabah Gazetesi Yazarı Ömer Üründül de Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını yorumladı. Üründül özellikle sarı lacivertli yıldız isme sert eleştirilerde bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ike karşılaştı. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan mücadelede sarı-lacivertliler, rakibini 3-0 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını flaş sözlerle değerlendirdi. İşte o yazılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)