Fenerbahçe'de 2 ayrılık
Fenerbahçe, Meireles ve Mehmet Topuz ile yolların ayrıldığını açıkladı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.06.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 23.06.2016 19:33
Fenerbahçe'de Bruno Alves, Caner Erkin, Abdoulaye Ba, Fabiano Riberio ve Gökhan Gönül'ün ardından Raul Meireles ve Mehmet Topuz'la da yollar ayrıldı. Fenerbahçe resmi sitesinden 'TEŞEKKÜRLERİMİZLE' başlığıyla yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın 2016 – 2017 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen oyuncularımız Raul Meireles ve Mehmet Topuz'a, takımımıza vermiş oldukları emeklerden ötürü birer teşekkür mektubu iletti.
Bu oyuncular ile yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu'nun imzasıyla gönderilen mektuplarda oyuncularımıza, Fenerbahçe'de görev yaptıkları süre içerisinde takımımıza yapmış oldukları katkı nedeniyle teşekkür edilirken, kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılı dolu günler geçirmeleri dilendi." ifadeleri kullanıldı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri'nin bonservis ödemesi nedeniyle aldığı 3 dönemlik transfer yasağı kaldırıldı. Sarı-lacivertliler, FIFA'nın resmi transfer yasağı listesinden çıkarıldı. -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Anadolu kulüplerindeki genç yeteneklere yöneldi. Sarı-lacivertliler, scout ekibinin yakın takibindeki genç futbolcuyu transfer etmek istiyor. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de bu sezon dönem dönem gösterdiği performansla beğeni toplayan futbolcu hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Bundesliga ekibinin yıldız ismi transfer etmek istediği ve milli maçta da izlediği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Hollandalı futbolcu Gregory Van der Wiel, sarı-lacivertlileri formayı giydiği günlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (FB spor haberi)