Martina Navratilova iyi haberi verdi! "Kanserden arındım"
Çek asıllı ABD'li eski tenisçi Martina Navratilova, son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. 66 yaşındaki Navratilova, kanseri yendiğini duyurdu.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.03.2023 16:40
Çek asıllı ABD'li efsane tenisçi Martina Navratilova kanseri yendiğini söyledi.
Kazandığı 167 tekler turnuvasıyla açık dönemde (1968'den itibaren) en fazla şampiyonluk yaşayan kadın tenisçi unvanının sahibi Martina Navratilova, İngiliz televizyon kanalı TalkTV'deki "Piers Morgan Sansürsüz" programına konuk oldu.
Ocak ayında gırtlak ve meme kanserine yakalandığını ancak erken aşamada olduğunu paylaşan 66 yaşındaki Navratilova, teşhis sonrası üç gün panik yaşadığını ve gelecek Noel'i göremeyeceğini düşündüğünü anlatarak, "Yapmak istediğim her şeyi içeren bir liste aklıma geldi. Belki insanlara sığ gelebilir ama kendime 'Bir yıl kadar yaşarsam hangi harika arabayı sürmek isterim?' sorusunu sordum." diye konuştu.
2010'da da göğüs kanserini yenmeyi başaran Navratilova, radyoterapi ve kemoterapi sürecinin hayatının en zor dönemi olduğunu belirterek, "Doktorların söylediğine göre kanserden arındım." ifadesini kullandı.
1970'li ve 1980'li yıllarda 18'i teklerde, 59 grand slam şampiyonluğu bulunan Navratilova, hem tekler hem de çiftlerde dünya sıralamasının zirvesine yükselmişti.
DİĞER HABERLER
-
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan başpehlivan Orhan Okulu başta olmak üzere organizasyon kapsamında er meydanında ter döken tüm pehlivanları tebrik etti. -
Bulgaristan'da gerçekleşen 2026 Avrupa Boks Şampiyonası'nda milli sporcu Busenaz Sürmeneli, altın madalya kazandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası finalini izledi. -
Bölgesel yağ yakımı mümkün mü?