Formula 1'den Türkiye'ye geçmiş olsun mesajı
Formula 1 Başkanı ve CEO'su Stefano Domenicali, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremden dolayı geçmiş olsun mesajı yayımladı.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.02.2023 16:44
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen deprem için dünyanın her yerinden geçmiş olsun mesajları geliyor. Son olarak da Formula 1, geçmiş olsun mesajı yayımladı. Formula 1 Başkanı ve CEO'su Stefano Domenicali tarafından, F1'in sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, "Türkiye, harika insanlarla, F1'in kalbinde özel bir yere sahip. Orada yaşanan trajediden dolayı hepimiz şok olduk. Türk halkı ve kazazedeler için dua ediyoruz" denildi.
DİĞER HABERLER
-
ABD'de düzenlenen WTA 1000 Cincinnati Open'ın ilk turunda Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Avustralyalı Daria Kasatkina'yı 2-1 yenerek ikinci tura yükseldi. -
Milli halterciler, Özbekistan'da düzenlenen Orta Asya Açık Şampiyonası'nda 8 altın, 2 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 12 madalya kazanma başarısını gösterdi. -
Milli sporcu Nusrat Allahverdi, Fransa'da düzenlenen Avrupa Yüzme Şampiyonası'nı 11. sırada tamamladı. -
Milli sporcu Selin Hürmeriç, Dünya Gençler Artistik Yüzme Şampiyonası'nda 9. oldu.