Milli halterci Ayşegül Çakın Avrupa şampiyonu oldu
Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nın 3'üncü ve son gününde 58 kiloda mücadele eden Ayşegül Çakın, koparmada 88 kilo ile bronz, silkmede 110 kilo ile altın, toplamda ise 198 kiloluk derecesiyle altın madalya kazandı.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2019 12:08
Polonya'nın Zamosc kentinde düzenlenen müsabakanın ardından İstiklal Marşı'nı okutmanın büyük onurunu yaşayan Ayşegül Çakın, karşılaşmalara çok yoğun bir programla hazırlandığını, Türk bayrağını Polonya'da dalgalandırmanın ve İstiklal Marşı'nı okutmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
RAMAZAN İLHAN AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ
Erkekler 69 kg'da mücadele eden Ramazan İlhan ise koparmada 139 kilo ile altın, silkmede 161 kilo ile 5'inci, toplamda ise 300 kiloluk derecesiyle bronz alarak Avrupa üçüncüsü oldu.
Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nın 3. gününde Türk sporcular 7 altın, 3 gümüş, 5 bronz olmak üzere toplam 15 madalya kazandı.
Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, "Madalya alan sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini yürekten kutluyorum. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını gördük. Planlı ve önemli çalışmalar neticesinde böyle güzel sonuçlara ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Aynı kiloda kalıp fit görünmek mümkün mü? -
15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitler anısına Gençlik ve Spor Bakanlığı, İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu ile 15 Temmuz Derneği işbirliğinde bisiklet turu düzenlendi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, kadınlar dünya sıralamasında kariyerinin en iyi derecesi olan 48'inciliğe yükseldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, dünya şampiyonalarında toplam 51 madalya kazanarak büyük başarıya imza atan özel sporcuları Ankara'da kabul etti.