Beşiktaş'ın planı Salih Özcan ve Ter Stegen!
Beşiktaş, ara transfer döneminde Salih Özcan ve Andre Ter Stegen'i kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.11.2025 - 06:41
Beşiktaş'ta ara transfer dönemi öncesi hazırlıklar hız kazandı. Siyah-beyazlılar, kadrosuna iki önemli ismi katmayı hedefliyor. Ocak ayında Barcelona'dan kaleci Marc Andre Ter Stegen ve Borussia Dortmund'dan orta saha oyuncusu Salih Özcan listede yer alıyor. Almanya'da yayın yapan Kicker, Beşiktaş'ın 33 yaşındaki Ter Stegen ile yakından ilgilendiğini yazdı. Kicker'ın haberinde Kartal'ın Alman eldiveni satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği belirtildi. Son kararın Barça ile 2028'e kadar sözleşmesi olan deneyimli kalecide olduğu bildirildi.
DÜNYA KUPASI HAYALİ
Siyah-beyazlılarda Marc Andre Ter Stegen'in yanı sıra orta sahaya da takviye planlanıyor. Kartal'ın Borussia Dortmund'da forma giyen 27 yaşındaki Salih Özcan'ı istediği vurgulandı. Alman basını, bu sezon Dortmund'da süre bulmaktan zorlanan Salih'in ayrılmaya sıcak baktığını yazdı. Milli futbolcunun 2026 Dünya Kupası'nı düşünerek sürekli forma giyebileceği bir takıma gitmek istediğini vurguladı. Beşiktaş'ın Salih'i kadrosuna katmak için ön planda duran kulüplerden olduğu kaydedildi. 27 yaşındaki Salih Özcan bu sezon sadece 4 resmi maçta forma giyebildi.
İSPANYA'YA ENFES GOL ATTI
Salih Özcan bu sezon Borussia Dortmund'da istediği süreyi alamasa da A Milli Takımımız'da Vincenzo Montella'nın en güvendiği isimlerden biri konumunda. 27 yaşındaki orta saha, İspanya ile 2-2 berabere kaldığımız maçta attığı golle beğeni kazandı. Salih'in daha fazla oynamak ve Dünya Kupası hedefiyle ayrılmaya sıcak baktığı kaydediliyor.
SAKATLIĞINI GERİDE BIRAKTI
Sırt ağrıları yüzünden ameliyat olan Marc Andre Ter Stegen sakatlığını tamamen atlattı. Kasım ayı sonuyla beraber takıma katılacak duruma gelen Alman eldivenin aralık ayından itibaren forma giyebileceği belirtildi. 33 yaşındaki kalecinin şu anda Barcelona'da rotasyona girmesinin zor olduğu dile getirildi.
TER STEGEN SÜRE ALMADI
Barcelona'da ocak ayında kadroda düşünülmeyen isimlerden olan Marc Andre Ter Stegen bu sezon süre almadı. Ter Stegen geçen sezon da Barça'da sadece 8 resmi maça çıkmıştı. Alman eldivene gelecek tekliflere La Liga devinin hazır olduğu ifade edildi.
MANCHESTER UNITED İZLİYOR
Beşiktaş'ın kaleci transferi için gündeminde olduğu belirtilen Marc Andre Ter Stegen'i Manchester United da takip ediyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde, ManU'nun ara transfer döneminde 33 yaşındaki Alman kaleci için girişimlerde bulunabileceği kaydedildi. Kaledeki rotasyonda şu anda istediği verimi alamadığı yazılan Premier Lig ekibinin, Ter Stegen'in tecrübesine güvendiği dile getirildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta Rafa Silva, Benfica’nın transfer gündeminde yer almaya devam ediyor. Portekiz ekibi bonservissiz transfer hedefiyle yola çıkarken, fesih engeli nedeniyle siyah-beyazlılara sınırlı bir bedel ödeme ihtimalini değerlendiriyor. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Devre arasında sol bek eklemesi yapmak isteyen Beşiktaş, Lazio forması giyen Nuno Tavares'i gündemine almıştı. Portekizli oyuncunun siyah-beyazlıların teklifini kabul etmediği öğrenildi. İşte detaylar... -
Transfer döneminde orta sahaya bir yıldız eklemesi yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın Milan'ın yıldızı Ruben Loftus-Cheek ile ilgilendiği iddia edildi. Siyah-beyazlıların İtalyan devi ile yaptığı bonservis pazarlıkları da ortaya çıktı. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Son dakika transfer haberleri: Adı kış transfer döneminde Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan milli futbolcumuz Salih Özcan hakkında Borussia Dortmund kararını verdi. İşte ayrıntılar...