BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERİ: Kartal'da hedef Salih Özcan!
Fenerbahçe yenilgisi sonrası transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, orta saha takviyesi için Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan’ı gündemine aldı. Kulübünde forma şansı bulamayan Salih, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor. İşte detaylar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.11.2025 06:41
FORMA ŞANSI
Dortmund'da UEFA listesine yazılmayan ve Şampiyonlar Ligi'nde de oynayamayan Salih, bu sezon resmi maçlarda sadece 4 kez süre aldı. Milli futbolcu toplamda yalnızca 21 dakika sahada kalabildi. Dortmund'da kadroda düşünülmeyen tecrübeli orta saha, daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. A Milli Takımımız ile 2026 Dünya Kupası hedefini de düşünen Salih'in Beşiktaş'a gelme fırsatına olumlu yaklaşacağı ve milli takımdaki arkadaşlarıyla da hep iletişimde olduğu bildirildi.
TEKNİK HEYET BEĞENİYOR
Sali hÖzcan'ın yakından takip eden Beşiktaş'ta teknik heyet de olumlu görüş veriyor. Fotomaç'ın haberine göre Sergen Yalçın'ın olası bir Salih transferine sıcak baktığı kaydedildi. Ocak ayı transfer döneminde görüşmelerin başlaması bekleniyor.
6-8 NUMARADA OYNUYOR
Milli yıldız, orta sahada hem 6 numarada hem de 8 numarada forma giyebiliyor. Her iki ayağını da kullanabilen milli futbolcu, uzaktan etkili şutlarıyla da zaman zaman öne çıkıyor. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, hava toplarında da başarılı bir görüntü çiziyor.
BÜTÜN KARİYERİ ALMANYA'DA GEÇTİ
Futbolculuk kariyerinde hep Almanya'da forma giyen Salih; Köln, B.Dortmund, Wolfsburg gibi Bundesliga'nın önemli kulüplerinde forma giydi. Kariyerindeki esas çıkışı Köln'de yapan Salih, 128 resmi maça çıktı, 4 gol atıp, 8 asist yaptı. 27 yaşındaki futbolcu Borussia Dortmund'da ise toplamda 88 resmi maçta boy gösterdi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın son dönemdeki en formda oyuncularından Junior Olaitan hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Crystal Palace’ı da boş geçmeyen ve Avrupa arenasında 6 gole etki eden 24 yaşındaki orta sahayı, İngiliz ve Alman kulüpleri takibe aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, futbolcusu Ümit Akdağ’ın sağ elinde metakarpal kemikte yer değiştirmemiş kırık tespit edildiğini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncunun tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığını duyurdu. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Başakşehir'i ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, maç öncesi konuştu. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında evinde Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı.