TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaş'tan Banza harekatı!
Roma'dan Tammy Abraham'ı renklerine bağlayan Beşiktaş, santrfor rotasyonuna bir takviye yapmak adına harekete geçti. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Simon Banza, siyah-beyazlıların gündeminde. İşte ayrıntılar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.08.2025 11:50
- Güncelleme Tarihi: 10.08.2025 11:53
Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Yakın zamanda Wilfred Ndidi'yi İstanbul'a getiren siyah-beyazlılar, hücum rotasyonu için de kolları sıvadı.
Ciro Immobile ve Semih Kılıçsoy'un ayrılığının ardından, santrfor bölgesinde Tammy Abraham ve Mustafa Erhan Hekimoğlu opsiyonları kalan Beşiktaş, rotasyon için tanıdık bir isme yöneldi.
Fanatik'in haberine göre Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Simon Banza'yı kadrosuna katmak istiyor.
Sezon başında da girişimde bulunulan oyuncu için bir kez daha harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Braga'nın yüksek bonservis bedeli talebi sebebiyle masadan kalkmıştı.
Serdal Adalı ve ekibi, Demokratik Kongolu futbolcuyu 10 milyon Euro'dan aşağı bir seviyede kadroya katmak istiyor.
2024/25 sezonunda Trabzonspor formasıyla 38 maça çıkan Banza, 22 gol ve 7 asistlik performans sergilemişti. Bonservisi Braga'da bulunan 28 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 14 milyon Euro olarak gösteriliyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Kocaelispor ise oynadıkları Süper Lig 7. hafta mücadelesinde Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonla ilgili sert açıklamalarda bulundu. -
Beşiktaş, Kocaelispor maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan ikili mücadele sonrası hakem kararına tepki gösterdi. -
A Spor'un usta yorumcusu ve eski hakem Mustafa Çulcu, Beşiktaş ile Kocaelispor arasında oynanan Süper Lig 7. hafta maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonu 90+1 programında değerlendirdi. Çulcu pozisyon için "Vlahovic'e atılan tokat elin illegal kullanımına girer. Pozisyon içerde. Tartışmasız penaltı ve sarı kart olmalıydı şeklinde konuştu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor'u ağırladı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı. Bu sonuçla puanını 15'e yükselten Beşiktaş, ligde ikinci sıraya yerleşti. Fotomaç gazetesi yazarları, Beşiktaş-Kocaelispor maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (BJK Spor haberleri)