Ole Gunnar Solskjaer'den galibiyet yorumu! "Adım adım gideceğiz"
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u 2-1 yendi. Maç sonrası siyah beyazlılarda Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.02.2025 - 21:29
- Güncelleme Tarihi: 15.02.2025 - 21:33
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında evinde Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası siyah beyazlılarda teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
Soru: Neleri değiştirdi, neleri değiştiriyor, ilk geldiği günden itibaren neleri görmüştü ve nokta atışı neler oldu?
Solskjaer: Aslında bunu söylemek için erken. Süreç içerisindeyiz. Adım adım gideceğiz. Bugün mantalite çok iyiydi. İyi başladık ama kötü bir gol yedik. Hatalar normal ama reaksiyonumuz çok iyiydi. Fizik, taktik, enerji bugün gayet iyiydik. Genç oyuncularımızı maça sokmak da önemli. Daha genç oyuncuları sürekli kullanarak yeni bir anlamda enerji yakalayacağız.
İki eşit takımın mücadelesi oldu. Bizim odaklanmamız gereken istikrarlı bir takım olmak. Bazı periyotlarda iyiyiz, bazı periyotlarda kötüyüz. Maç içerisinde istikrarlı olmalıyız. İstikrarı sağlamayı öğrenmeliyiz. Yeni oyuncularımız var. Daha da iyi olacak.
Futbolculara, kulübün kültürünü aşılamaya çalışıyoruz. Beşiktaş, çalışan, hakkıyla, savaşarak kazanan bir camia. Bunu anlatmaya çalıştım. Hatalar her zaman olur. Rafa örneğini vermek lazım. Rakipten topu aldı ama sonra topu bir şekilde rakibe verdi ama bunda bir sıkıntı yok. Rafa, çalışkan bir oyuncu. Önemli olan her şeyini vermesi. Hata düzeltilir. Önemli olan takım oyunu. Takım bugün iyi savaştı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş’ta kaptanlık değişimi sonrası başlayan gerginlik, tecrübeli kaleci Mert Günok’un formsuzluğu ve moral bozukluğuyla krize dönüştü. Teknik ekip bu duruma çözüm arıyor. İşte detaylar... -
Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 12 puan gerisine düşen Beşiktaş erteleme maçında Konyaspor'a konuk olacak. Siyah-beyazlılar adına bu maç şampiyonluk yarışına tutunma adına hayati önem taşıyor. İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacağı maç öncesi Konya'ya ulaştı. Siyah-beyazlı ekibin Başkanı Serdal Adalı, mücadele öncesinde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... (BJK SPOR HABERİ) -
Trendyol Süper Lig devlerinden Beşiktaş, erteleme maçında Konyaspor'a konuk olacak. Mücadele öncesi Beşiktaş'ın kadrosu açıklandı.