TRANSFER HABERİ | Solskjaer dünya yıldızlarını Beşiktaş'a getirecek! 2 isim belli oldu
Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, yeni teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer ile birlikte transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekip, Norveçli çalıştırıcının isteği doğrultusunda 2 Manchester United'lı yıldız için harekete geçti. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.01.2025 - 06:40
Yeni başkan ve yeni teknik direktör ile temiz bir sayfa açan Beşiktaş, bu sezonun açtığı yaraları sarmak için çalışmalarına başladı. Transfer döneminde yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmeyi ve gelecek sezona şampiyonluğun en büyük favorisi olarak başlamayı hedefleyen Serdal Adalı ve kurmayları kolları sıvadı. Beşiktaş'ın başına geçen Ole Gunnar Solskjaer eski kulübü Manchester United'dan 2 futbolcuyu istediği iddia edildi. Bu isimler; Victor Lindelöf, Antony ve Christian Eriksen.
Mirror'un haberine göre, 51 yaşındaki Norveçli çalıştırıcı, Manchester United'dan iki ismi takımda görmek istiyor. Lindelöf'ün bu sezon sadece 5 Premier Lig maçına çıktığı hatırlatılırken, oyuncunun sezon sonunda Manchester United ile sözleşmesinin sona ereceği hatırlatıldı. Ayrıca sezon sonu kontratı bitecek olan bir diğer oyuncunun Eriksen'in Kırmızı Şeytanlar'da forma şansını düşürdüğü kaydedildi. İngiliz ekibi her iki futbolcuyu da göndermeye sıcak bakıyor.
DİĞER HABERLER
-
Gençlerbirliği yenilgisiyle zirve yarışında yara alan siyah-beyazlılarda Cengiz Ünder’in başarılı performansını golle taçlandırması teselli olmuştu. Siyah-beyazlı formayla iyi bir performans gösteren Cengiz'in satın alma opsiyonu bulunuyor. Yönetim, bu konudaki kararını verdi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig’de ilk iç saha mağlubiyetini Gençlerbirliği karşısında alan, Beşiktaş, lider Galatasaray'ın 12 puan gerisine düştü. Siyah beyazlılarda özellikle takım savunmasında yine problem yaşanırken, Sergen Yalçın kötü futbola henüz çare bulamadı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın kendi evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olduğu maçta Tammy Abraham'ın performansı dikkat çekti. İngiliz golcü, Mert Günok ile birlikte mücadelenin en verimsiz oyuncularından biri olması kafalarda soru işareti oluşturdu. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Gençlerbirliği karşısında alınan sürpriz mağlubiyet sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın futbolculara tepki gösterdi. Yalçın, Konyaspor maçını şampiyonluk yarışı için son şans olduğunun altını çizdi. İşte detaylar... (BJK spor haberi)