Transferde dev yarış! Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya
Süper Lig'in iki dev takımı Beşiktaş ve Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda iki ekiple ilgili sürpriz bir transfer iddiası geldi. Beşiktaş ve Galatasaray'ın, o yıldız için karşı karşıya geldikleri belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.06.2024 - 15:11
Süper Lig devleri Danimarkalı yıldız oyuncu Albert Gronbaek için transfer yarışına girdi.
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Danimarkalı orta saha Gronbaek için Beşiktaş da devrede.
Galatasaray geçen sezondan bu yana yıldız oyuncuyla ilgileniyor.
Teknik direktör Okan Buruk, Gronbaek'i bu sezon kesinlikle istiyor.
Beşiktaş ise Danimarkalı orta sahanın menajeriyle ilk teması kurdu.
Takvim'de yer alan habere göre; genç yıldızın, çıkış maddesi yaklaşık 15 milyon Euro. Siyah- Beyazlılar, transferi 8-9 milyon Euro bandında bitirmeyi hedefliyor.
Galatasaray da Beşiktaş'ın teklif ettiği rakamlara yakın bir teklif sundu.
Norveç ekibi Bodo Glimt'te forma giyen Gronbaek'in kulübüyle olan sözleşmesi 2028 yılında sona eriyor. 2022 yılından beri Bodo Glimt'te forma giyen Albert Gronbaek, 8 numara dışında sol kanat ve 10 numara mevkisinde de görev alabiliyor.
Bodo Glimt'te 85 maça çıkan Viking, 30 gol atarken 14 de asist yaptı.
Genç yetenek, Bodo dışında Aarhus'ta da forma giydi. Danimarkalı orta saha İngiliz ve İtalyan takımları tarafından da takip ediliyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın ara transfer dönemindeki geniş listesinde yer alan 32 yaşındaki Alman santrfor Niclas Füllkrug, İtalya Serie A devlerinden Milan ile anlaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi siyah beyazlıların Portekizli yıldızı Rafa Silva hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 17. hafta, Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı ile sona erdi. Bordo-mavililerin Eryaman Stadyumu'nda 4-3 mağlup olduğu maçın ardından gözler puan durumuna çevrildi. İşte Trendyol Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi)