Beşiktaş'ta bayramlaşma töreni!
Beşiktaş'ta, Kurban Bayramı dolayısıyla gelenekselleşen bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.06.2024 12:17
Beşiktaş Kulübünde, Kurban Bayramı dolayısıyla gelenekselleşen bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen törene, kulüp başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu ve kongre üyeleri, yönetim kurulu danışmanı Bradley Friedel ile siyah-beyazlı sporcular katıldı.
Başkan Hasan Arat, törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
"Alt yaş grubundaki sporcular, bizim camiamız için çok kıymetli. Her bayram gerçekleştirdiğimiz bu etkinliği de devam ettireceğiz. Amatör şubelerimizde değerli başarılar elde etmiş sporcularımızla beraber olmaktan gururluyum. Bu sporcularımız Beşiktaş'ın geleceğidir. Onlara sahip çıkalım. Bu göreve belli bir süre için geldik. Bu görev aynı zamanda vatan görevidir. Beşiktaş camiasının her türlü birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bütün spor faaliyetlerimizin sezon başlangıcında desteklerinizi bekliyoruz. Bu birlik ve beraberliği tüm Türkiye'ye gösterelim. Tüm Türkiye'nin ve Beşiktaş camiasının bayramını kutlarım. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum."
Hasan Arat, törene katılan farklı branş ve yaştaki sporcularla sohbet etti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Kocaelispor karşısında kazanarak hem zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hem de Hoffenheim maçı öncesi moral bulmayı hedefliyor. Siyah-beyazlıların Dolmabahçe’deki kritik mücadelede sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i belli oldu. İşte tüm detaylar... -
Futbolda yeni sezonun başlaması ve Transfermarkt'ın piyasa değerlerini güncellemesinin ardından dünyanın en değerli kulüpleri sıralaması da değişti. Bu doğrultuda en değerli ilk 50 takım belli olurken, listede 2 Türk takımı yer aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında evinde Kocaelispor'u konuk edecek. Maç öncesi VAR koltuğunda oturacak hakem belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Newcastle United'lı Joe Willock hakkında İngiliz ekibinin teknik direktörü Matthias Jaissle açıklamalarda bulundu. Jaissle, 27 yaşındaki orta sahanın siyah-beyazlı kulübe transferine dair konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)