BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Rachid Ghezzal sakatlıktan asistle döndü
Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, evinde İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti. Uzun süren sakatlığının ardından sahalara dönen Rachid Ghezzal karşılaşmayı 1 asist ile tamamladı.
- Beşiktaş Haberleri
 - Yayın Tarihi: 18.03.2023 - 22:08
 
Beşiktaş'ın Cezayirli oyuncusu Rachid Ghezzal, 153 gün sonra ilk kez 11'de yer aldığı İstanbulspor maçında Cenk Tosun'un attığı golde asist yaptı.
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında İstanbulspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlılarda Rachid Ghezzal, sakatlığının ardından tam 153 gün sonra 11'de sahaya çıktı. Cezayirli oyuncu, İstanbulspor maçına kadar bu sezon 6 müsabakada görev aldı. Toplam 226 dakika sahada kalan 30 yaşındaki oyuncu, 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Ghezzal, sezonun ilk yarısındaki Trabzonspor müsabakasında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Ghezzal, ayrıca karşılaşmanın 42. dakikasında Cenk Tosun'un attığı golün asistini yaparken, 63. dakikada yerini Nathan Redmond'a bıraktı.
DİĞER HABERLER
-  
Beşiktaş'ta eski başkan Hasan Arat, geçici süreyle 1 yıl kulüp üyeliğinden ihraç edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)  -  
Beşiktaş'ın Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda toplam borcunun 17 milyar 731 milyon 767 bin 706 TL olduğu duyuruldu.  -  
Beşiktaş ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Kritik randevu öncesi VAR koltuğunda oturacak hakem belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Fenerbahçe haberleri (BJK FB spor haberi)  -  
Beşiktaş'ta Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Başkan Serdal Adalı ve yönetimi ibra edildi. | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)