Beşiktaş PFDK'ye sevk edildi!
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş ve Yukatel Kayserispor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.03.2023 - 23:08
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş ve Yukatel Kayserispor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
TFF'den yapılan açıklamaya göre, iki kulüp de saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat gerekçeleriyle disipline gönderildi.
Ayrıca, Corendon Alanyasporlu Leroy Fer'in ise Medipol Başakşehir maçındaki kural dışı hareketi nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, Juventus forması giyen Portekizli stoper Tiago Djalo için teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte önerilecek bonservis... (BJK Spor haberleri) -
UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında 28 Ağustos Perşembe günü İsviçre'nin Lausanne takımını ağırlayacak Beşiktaş, bir günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı. -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Beşiktaş, Serkan Emrecan Terzi'nin ayrılığını açıkladı. İşte detaylar... (BJK Spor haberleri) -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, sağ bek transferi için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Anthony Caci için Mainz'e 6 milyon Euro'luk teklif sundu. İşte detaylar... (BJK Spor haberleri)