Sivasspor Beşiktaş maçı sonrası Şenol Güneş: Kontrolü rakibe verdik
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş deplasmanda Demir Grup Sivasspor'la karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 1-0 kaybeden siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Güneş, "Bütün şartları biliyorduk fakat maçın başında bir şut hariç kontrolü rakibe verdik. Pozisyon bulamadık." ifadelerini kullandı. | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.02.2023 - 18:40
- Güncelleme Tarihi: 04.02.2023 - 19:33
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor deplasmanından 1-0 yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Güneş, "Oyunun tamamıma baktığımızda kendi oyunumuz altına oynadık. Bütün şartlara uyum sağlamak istediğimiz maç oldu ama istediğimiz gol pozisyonları ve atakları sağlayamadık. Bu yüzden rakip kazandı. Yeterli konsantre olamadık ve motivasyonumuz düşüktü. Rakibimiz daha iyi konsantre olmuştu. Rakip bizden daha istekliydi, rakibi tebrik ediyorum" diye konuştu.
"5 PUAN KAYBI KABUL EDİLEMEZ"
Son 2 haftada 5 puan kaybettiklerini söyleyen Güneş, "Aboubakar daha iyi oyuncu oluğunu biliyoruz. Bazı oyuncuların kendi seviyelerinin altında oynaması da bizim için olumsuz. Hedefimiz bir takım oluşturmaktı ama bunu maalesef oluşturamadık. Fazla olanlar var, eksikler var. Yediğimiz gol planlarımızı alt etti. 2 maçtaki 5 puan kaybını kabul edilemez. Şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldık. Bu bir gerçek. Kaybedilen maçlardan sonra takım üzerinde moralsizlik oluyor. Maç bitti, üzgünüz, bize yakışan sonuç değil. Yapılacak tek şey bu takımı ayakta tutup, her maça final havasında çıkmak. Bunun dışında teslim olmak olmaz" ifadelerini kullandı.
"TAKIMIN SORUMLUSU BENİM"
Bir gazetecinin, "Maç sonu taraftar yönetimi istifaya davet etti. Neler söylersiniz?" şeklindeki sorusuna tecrübeli teknik adam, "Beşiktaş'ın mağlubiyeti beni ilgilendirir. Takımın sorumlusu da benim. Maçı kazansaydık taraftar tepki göstermeyecekti. Kaybettik, 2 maçı da kazanabilirdik ama her şey bitti panik yapalım diye düşüncemiz yok. Taraftarın tepkisi sağlıklı bir durum değil" yanıtını verdi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş daha önce de transfer gündemine gelen isimler için harekete geçmeye hazırlanıyor. Stoper mevkisi için Axel Disasi ile pazarlık masasına oturan siyah-beyazlılar, orta sahaya da Belçikalı yıldızı transfer etmek istiyor. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 8 Aralık Pazartesi günü sahasında Gaziantep FK'yi ağırlayacak. Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakada hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Rıdvan Yılmaz ve David Jurasek'ten istediği verimi alamayan Beşiktaş, devre arasında Utrecht'te forma giyen Souffian El Karouani'yi transfer listesine ekledi. -
Beşiktaş'ın sezon başında İtalya Ligi ekiplerinden Cagliari'ye kiraladığı Semih Kılıçsoy ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Genç oyuncunun ocak ayında siyah beyazlılara dönebileceği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)