Cenk Tosun Beşiktaş-Karagümrük maçındaki o anları anlattı! "Ismael'le konuştuk ve..."
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, Vavacars Fatih Karagümrük'ü ağırladı ve sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Mücadelenin son anlarında oyuna giren Cenk Tosun, maçın bitimiyle birlikte direkt soyunma odasının yolunu tutmuştu. Deneyimli oyuncu o anlara açıklık getirdi. İşte detaylar... | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.08.2022 09:28
- Güncelleme Tarihi: 24.08.2022 09:53
Karagümrük maçı sonrası direkt soyunma odasına giden Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun, "Maçın son 30 saniyesinde oyuna girdiğim için değil, daha önce girip katkı sağlamak istememden, hırsımdan dolayı yaptığım hareket yanlış anlaşıldı. Şanssızlığıma sinirlendim. Tepkim asla ne teknik adam ne de başkasına. Tek menfaatimiz Beşiktaş. Beşiktaş'ın zaferleri her şeyden üstündür." dedi.
Beşiktaş'ta Karagümrük maçının son 30 saniyesinde oyuna alınan Cenk Tosun karşılaşma sonunda yaşananların yanlış anlaşılmasından rahatsız. Cenk Tosun hakkında yapılan yorumlar için tepkiliydi. Gerek medyada gerekse sosyal medyada maç sonrasında direkt soyunma odasına gitmesiyle ilgili olarak söylenenlerin doğru olmadığının altını çizen Cenk, Hürriyet'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
KAVGAM OLMADI, ASLA DA OLMAZ
"Sezon başında teknik direktörümüz Valerien Ismael ve ekibi ile çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sezona çok iddialı hazırlandım. Benim için 30 saniye de 90 dakika da oyunda kalmak kadar takımın başarısı önemlidir. Özellikle Beşiktaş formasını giymek şereftir. Futbol yaşamım boyunca teknik adam ve futbolcu arkadaşlarımla en ufak bir kibir, gurur, kavgamız olmamıştır. Kesinlikle de olmaz.
HERKES OYNAMAK İÇİN YANIP TUTUŞUYOR
Karagümrük maçının son 30 saniyesinde oyuna girdiğim için değil, daha önce girip takıma katkı sağlamak istememden hırsımdan dolayı yaptığı hareket yanlış anlaşıldı. Önemli olan takımın başarısı. Ben sadece şanssızlığıma sinirlendim. Tepkim asla ne teknik adama ne de başkasına. Bu hırs inanıyorum ki Beşiktaş'a şampiyonluk getirecek. Çünkü tüm oyuncular oynama hırsı ile yanıp tutuşuyorlar. Beşiktaş menfaatleri her şeyin üstünde.
ISMAEL İLE KONUŞTUK, HAK VERDİ
Karşılaşma bitiminde teknik direktörümüz Valerien Ismael ile de konuştuk o da hak verdi. Ayrıca yöneticilerimizle bir araya geldik ve herhangi bir sorun olmadığını belirttik. Beşiktaş bu yıl şampiyon olmalı. Genç, tecrübeli ve çok güçlü isimlerden oluşan bir kadromuz var. Taraftarlarımız gibi bizler de şampiyonluğa odaklandık. Kimse saha içi davranışlarımızdan sorun çıkarmasın. Bizim tek menfaatimiz Beşiktaş. Beşiktaş'ın zaferleri bizler için her şeyden üstündür. Futbolcular olarak taraftarlarımızın şampiyonluk coşkusu ile ortak hareket ediyoruz.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş dev derbide kozlarını paylaştı. Bordo mavililer müsabakanın 31. dakikasında penaltı itirazında bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor ve Beşiktaş haberleri (TS BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından siyah beyazlılarda teknik direktör Vincenzo Italiano açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından siyah beyazlılarda Salih Özcan açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Rennes'te sergilediği başarılı performansla transfer piyasasının dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Mahamadou Nagida için Süper Lig'den flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe, 21 yaşındaki Kamerunlu sol bekin transferi için harekete geçti. Genç oyuncunun geleceğiyle ilgili aldığı karar ise sürecin seyrini değiştirdi. İşte detaylar...