Beşiktaş'ın eski oyuncusu Manuel Fernandes gazeteciye saldırdı!
Bir dönem ülkemizde Beşiktaş forması giyen Manuel Fernandes, kız arkadaşıyla eğlence mekanından çıkarken bir gazeteciye saldırdı. Gazeteci Mustafa Ağdağ, darp raporu aldı ve Portekizli oyuncudan şikayetçi oldu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.08.2022 - 10:38
- Güncelleme Tarihi: 01.08.2022 - 10:38
İran'ın Sepahan FC takımında forma giyen Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandes, kız arkadaşlarıyla birlikte önceki gün geldiği Kuruçeşme'de bulunan eğlence mekanının çıkışında Beyaz TV muhabiri Mustafa Ağdağ'ın görüntü çektiğini fark etti. Fernandes ve menajeri olduğunu söyleyen kişi, Ağdağ'ın üzerine yürüyerek darbetti.
TAKIM KAMPTA, FERNANDES GECE KULÜBÜNDE
Takımıyla birlikte kamp yapmak için birkaç gün önce Kocaeli'ye geldiği belirtilen Fernandes'in takımdan ayrılarak kız arkadaşlarıyla birlikte Kuruçeşme'de bulunan eğlence mekanına geldiği öğrenildi. Yanında 3-4 kadınla mekandan çıktığı görülen Fernandes, kameraların kendisini çektiğini fark edince, Beyaz TV muhabiri Ağdağ'a saldırdı. Fernandes'in yanında bulunan ve menajeri olduğunu söyleyen kişinin Ağdağ'ın üzerine yürümesi kameralara yansıdı. İkili arasında arbede yaşandığı sırada, Ağdağ'ın üzerine yürüyen Fernandes'in de gazeteciyi yumrukladığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Saldırıya uğrayan Ağdağ, durumu hemen polise bildirdi.
DARP RAPORU ALAN AĞDAĞ ŞİKAYETÇİ OLDU
Saldırıda bulunan Fernandes ve beraberindekiler olay yerinden uzaklaşırken, hastaneye giden Ağdağ, darp raporu aldı. Kendisine saldıranlardan şikayetçi olan Ağdağ'ın gözünde ve kolundaki darp izleri dikkat çekti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta ara transfer dönemi hazırlıkları sürerken teknik direktör Sergen Yalçın'ın 3 futbolcu ile yollarını ayırmayı planladığı ve Rafa Silva'nın da bu isimler arasına yazılma ihtimalinin yüksek olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Mert Günok’un hatalı goller yemesi, Ersin’in güven vermemesi nedeniyle kaleye takviye yapmayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, milli file bekçisini kiralamak için Manchester United’la masaya oturacak -
Siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın’ın ‘Bizim için ideal’ raporunu verdiği Brezilya Milli Takımı’nda da görev yapan sol bek Caio Henrique’yi transfer listesine dahil etti -
Ocak ayında kanat transferi yapmak isteyen Beşiktaş, yaz aylarında ilgilendiği Zuriko Davitashvili için girişimlerini sürdürüyor. 24 yaşındaki Gürcü kanat oyuncusu için Saint-Etienne Teknik Direktörü Eirik Horneland açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...