BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Beşiktaş'ta sağlık kontrolleri başladı!
Yeni sezon öncesi Beşiktaş'ta sağlık kontrolleri yapılmaya başlandı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamaya göre teknik direktör ve genç oyuncular kontrollerden geçti. | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.06.2022 - 17:46
Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrolleri başladı.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Valerien Ismael ile genç futbolcular Necati Bilgiç, Emirhan Delibaş, Göktuğ Baytekin, Aytuğ Batur Kömeç, Oğuzhan Akgün ve Semih Kılıçsoy, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde kontrolden geçirildi.
Detaylı kan tetkikleri yapılan Ismael ile futbolcular, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'tan yapılan açıklama ile takım kaptanlığına Orkun Kökçü getirilirken, ikinci kaptanlık ise Wilfred Ndidi'nin oldu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci'nin isimler her gün bir başka takımla anılmaya devam ediyor. Şimdi de Cenk Tosun için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar... BJK - FB SPOR HABERLERİ -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sol kanat pozisyonu için Zuriko Davitashvili'yi istedi. Başkan Serdal Adalı da ara transferde Gürcistan Milli Takımı’nın önemli ismine siyah beyazlı formayı giydirmek için tüm şartları zorlama kararı aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın, başkan Serdal Adalı ile yaptığı görüşmede 4 bölgeye takviye istediği öğrenildi. Orta saha için önceliğini Raskin ve Lerma’dan yana kullanan Yalçın’ın, hızlı hareket edilmesini istediği bilgisi paylaşıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)