Son dakika spor haberleri: Beşiktaş'tan çifte transfer hamlesi! Fernando Martins ve Denswil...
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, son olarak Rachid Ghezzal transferinde mutlu sona ulaştı. Forvet bölgesi için Michy Batshuayi için temaslarını da sıklaştıran siyah-beyazlılar, Vida'nın yanına sol ayaklı bir stoper almak istiyor. Kara Kartal ayrıca ön liberoya da bir takviye yapmak isterken adaylarını ise belirledi. Beşiktaş, orta sahaya Fernando Martins'i düşünürken, stoper bölgesini ise Stefano Denswil'le güçlendirmek istiyor. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.08.2021 - 06:40
Beşiktaş yaz transfer döneminde sabırlı ve ısrarlı tavrının sonuçlarını bir bir alıyor. Golcü transferinde Chelsea'nin yıldız ismi Batshuayi büyük oranda anlaşan ve İngiliz kulübü ile küçük pürüzleri halletmeye çalışan Beşiktaş ön libero ve stoper için de temaslarını devam ettiriyor. Takvim'in haberine göre; Siyah-Beyazlı kurmaylar ön libero için Fernando Martins, stoper için de Stefano Denswil için yoğun bir çaba sarfediyor.
FERNANDO DÜNDEN RAZI...
Çin kulübü Beijing Guoan ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına karşın takımdan ayrılmak isteyen Brezilyalı ön libero Fernando Martins için Mircea Lucescu'dan onay alınmıştı. Luce'nin kefil olmasının ardından temaslarını sıklaştıran Beşiktaş, Brezilyalı ön bilero için Çin kulübü ile pazarlık aşamasında. Temasların gün boyu devam ettiği öğerenildi.
STOPERDE SON DURAK İTALYA
Stoper mevkisi için ise son durak İtalya Ligi Serie A oldu. Bologna ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan sol ayaklı Hollandalı stoper Stefano Denswil için İtalyan kulübü ile görüşmeler devam ediyor. 28 yaşında ve 1.88 boyundaki Denswil'in piyasa değeri 3.5 milyon Euro olsa da Beşiktaş 2 milyon Euro civarında bir bedelle stoper transferini tamamlamayı hedefliyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın hakemleri belli oldu. Trabzonspor-Beşiktaş maçını Ali Şansalan yönetecek. İşte detaylar... -
Ocak ayındaki transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi Elemeleri'nde karşılaştığı rakibi Lausanne-Sport’un stoperi Karim Sow ile ilgileniyor. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarına son sürat devam Beşiktaş, Young Boys’ta forma giyen 22 yaşındaki sol bek Jaouen Hadjam için yeniden devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak Brezilya Serie B ekibi Athletico Paranaense'ye gönderdiği Elan Ricardo'nun sözleşmesi feshedildi. Genç futbolcu siyah-beyazlı kulübe geri dönecek. İşte detaylar... (BJK spor haberi)