Beşiktaş ile Trabzonspor arasında dev takas
Siyah-beyazlılar Burak ile Onur’u istiyor, karşılığında da 26 yaşındaki orta saha Oğuzhan Özyakup’u öneriyor. Esteban gönderildi, kaleci Tolga Zengin de artık masada.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.12.2018 - 23:19
- Güncelleme Tarihi: 19.12.2018 - 02:11
BONSERVİSSİZ GİDEMEZLER
2020'ye kadar sözleşmesi bulunan iki oyuncuyu bonservissiz olarak elden çıkarmak istemeyen bordo- mavili yönetim, futbolcuların alacaklarını ödeyip, takas karşılığında değerlendirmeyi planlıyor. Önümüzdeki günlerde Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Fikret Orman bir araya gelerek büyük takası resmiyete dökmeye çalışacak. Daha önce de Trabzonspor'un gündemine gelen 26 yaşındaki Oğuzhan aslen Trabzonlu. 1.80 boyundaki yıldız, orta sahada görev yapıyor. Tecrübeli oyuncu ile ilgili teknik direktör Ünal Karaman'ın da görüşleri dikkate alınacak.
BABASI CAN ATIYORDU
Babası Maçkalı, annesi Akçaabatlı olan Oğuzhan'ın babası Muzaffer Bey, 2012'de başarılı oyuncuyu Trabzonspor'a kazandırmak için yoğun çaba göstermiş fakat dönemin yöneticileri tarafından veto edilmişti. Dönemin asbaşkanı Nevzat Şakar'a, "Biz Trabzonluyuz. Oğuzhan'ı yıllık 300 bin euro'ya Trabzonspor'a kazandıralım . Bonservisi bedava" teklifini götüren Muzaffer Bey, istediği cevabı alamayınca Beşiktaş'a yönelmişti.
30 GOL 52 ASİST'LİK KATKI
Beşiktaş ile 2022'ye kadar sözleşmesi olan Oğuzhan, takımı ile 242 maça çıktı. 30 gol atan 56 da asist yapan yıldız, son zamanlarda ilk 11'de yer alamıyor.
DİĞER HABERLER
-
Bu sezon elindeki kanat oyuncularından istediği verimi alamayan Beşiktaş, geçen yaz gündeme gelen Gürcü yıldız Zuriko Davitashvili için bir kez daha Saint Etienne’in kapısını çalma kararı aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, uzun süredir gündeminde yer alan Sassuolo’nun Fransız yıldızı Armand Lauriente için yeniden çalışma başlattı. Siyah-beyazlı ekip kanat oyuncusunu sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar... (BJK Spor haberi) -
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündemine gelen milli oyuncu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun kulübü, sezon sonunda o ismin takımdan ayrılacağını doğruladı. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın döneminde forma giyen 3 isimle yola devam edilmeyecek. Nottingham Forest'tan kiralanan Jota Silva, takıma sezon başında katılan Taylan Bulut ve Gökhan Sazdağı hakkında karar verildi. İşte detaylar...