Beşiktaş'ta Olympiakos maçı hazırlıkları sürüyor
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Yunanistan'ın Olympiakos ekibi ile 9 Mart Perşembe günü deplasmanda yapacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürdü.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.03.2017 - 20:13
Kulübün açıklamasında, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketleri ve istasyon koşularının ardından değişmeli olarak ayak tenisi oynayıp minik kale maç ve şut çalışması yaptığı bildirildi.
Antrenmanın, dar alanda kontrol pas çalışması ve yarı sahada çift kale taktik maçla tamamlandığı belirtildi.
Siyah-beyazlı takım, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen 4 genç futbolcuyla 2027-2028 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladı. -
Trendyol Süper Lig'in devlerinden Beşiktaş, simge futbolcusu Ricardo Quaresma'nın doğum gününü kutladı. İşte o paylaşım... | Son dakika BJK spor haberleri -
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'tan dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda Ferreirinha ve Yannick Carrasco transferinin teknik direktör Sergen Yalçın'ın veto ettiği öğrenildi. İşte detaylar... -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kayserispor karşısında yaptığı hat-trick ile maça damgasını vuran Rafa Silva'yı sezonun geri kalanında hangi mevkide kullanacağını kesinleştirdi. İşte detaylar... (BJK spor haberleri)