Beşiktaş, Kardemir Karabükspor deplasmanında
Spor Toto Süper Lig'de 20. haftasında Beşiktaş, zorlu Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkıyor.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.02.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 10.02.2017 20:52
Lider Beşiktaş, bugün saat 19.00'da deplasmanda Kardemir Karabükspor'un konuğu oluyor. Karabük'ten 3 puanla dönerek hem liderliğini sürdürmeyi, hem de ligde üst üste 5'inci galibiyetini almayı amaçlıyor. Beşiktaş, deplasmanda yaptığı 10 müsabakada 21 puan topladı ve bu alanda da zirvede yer alıyor. Siyah-beyazlılar 44 puanla liderlik koltuğunda otururken, Karabükspor ise 24 puanla 10. sırada yer alıyor.
3 sarı kartı bulunan Atiba, Karabük karşısında da kart görmesi halinde Akhisar maçında cezalı olacak.
Beşiktaş ile Karabük, ligde 18. kez karşılaşıyor. Geride kalan 17 lig maçından 10'unu Beşiktaş, 2'sini Karabük kazandı, 5 karşılaşma berabere bitti. Beşiktaş'ın 33 golüne Karabük 14 golle cevap verdi.
Karabük karşısında Beşiktaş'ın bu sezon ilk kez bir maçını yönetecek olan Halis Özkahya, geçen yıl Kartal'ın 3 maçında düdük çaldı. Siyah-beyazlılar bu maçların üçünü de kazandı.
STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
HAKEM: Halis Özkahya
KARDEMİR KARABÜKSPOR: Ahmet Şahin, Kerim, Dany, Barış, Latovlevici, Gaman, Ceyhun, Skulason, Tanase, Seleznov, Yatabare
BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan, Marcelo,Mitrovic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma,Talisca, Babel, Cenk Tosun
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de Kocaelispor'u ağırlayacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürürken, Dusan Vlahovic takımdan ayrı çalıştı. İşte detaylar... -
Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan Tottenham'da hücum hattını güçlendirme hazırlıkları sürerken Beşiktaş'ın Güney Koreli golcüsü Oh Hyeon-gyu sürpriz şekilde gündeme geldi. İngiliz ve Kore basını Londra ekibinin devre arasında teklif yapabileceğini duyurdu. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ta ayağındaki sakatlık sebebiyle milli takım kadrosundan çıkarılan Orkun Kökçü hakkında sevindirici haber geldi. Siyah-beyazlılarının kaptanın Kocaelispor maçında sahada olacağı aktarıldı. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ta ocak ayı transfer çalışmaları sürerken savunma için sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, Genoa ve Meksika Milli Takımı'nın 27 yaşındaki stoperi Johan Vazquez'i radarına aldığı öne sürüldü.