Galatasaray Ekmas Jonah Radebaugh ile yollarını ayırdı!
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Jonah Radebaugh ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.02.2024 - 14:50
- Güncelleme Tarihi: 23.02.2024 - 14:51
Galatasaray Ekmas, ABD'li oyun kurucu Jonah Radebaugh ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "2023-24 sezonu başında kadromuza katılan oyuncumuz Jonah Radebaugh ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Jonah Radebaugh'a göstermiş olduğu mücadele ve emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.
Sarı-kırmızılı ekipte Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde toplam 16 maçta forma giyen Radebaugh, ortalama 25 dakika süre buldu. 26 yaşındaki oyuncu, 8 sayı, 4,5 ribaund, 2,81 asist ortalamalarıyla mücadele etti.
Jonah Radebaugh, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde de 11 müsabakada ortalama 22 dakika forma giydi. ABD'li oyuncu, ortalama 6,5 sayı, 3,2 ribaund ve 2,1 asistle oynadı.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek 12 kişilik kadrosu duyuruldu. -
A Milli Basketbol Takımı oyuncularından Ömer Faruk Yurtseven, potansiyellerinin farkında olduklarını belirterek, 2025 Avrupa Şampiyonası'nda derece elde etmeyi amaçladıklarını söyledi. -
2025 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı, Letonya'nın başkenti Riga'ya geldi. -
A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası öncesindeki son hazırlık maçında Karadağ'ı mağlup etti.