Celtics maçı kazandı, Hayward'ı kaybetti
Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Boston Celtics, all-star oyuncusu Gordon Hayward'ın elinin kırıldığı maçta San Antonio Spurs'ü 135-115 yendi. Celtics'i galibiyete, 30 sayı, 7 ribaunt üreten Jaylen Brown ve 26 sayı, 8 asist, 5 ribauntla oynayan Kemba Walker taşıdı. Spurs'te DeMar DeRozan 22, Patty Mills 20 sayı kaydetti.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.11.2019 - 11:47
NBA'e 5 maçla devam edildi. Doğu Konferansı lideri Boston Celtics, San Antonio Spurs deplasmanından 135-115 galip ayrıldı ve üst üste 7. karşılaşmasını kazandı.
Maç öncesi 20,3 sayı, 7,9 ribaunt, 4,6 asist ortalamaları bulunan Celtics oyuncusu Gordon Hayward, 2017-18 sezonundan sonra bir talihsizlik daha yaşadı.
2017-18 sezonunun açılış gününde sol ayak bileği kırıldığı için sahalardan bir yıl uzak kalan 29 yaşındaki basketbolcunun sol eli, ilk yarıda Spurs'ten LaMarcus Aldridge ile çarpıştığı pozisyonda kırıldı.
Sonuçlar
San Antonio Spurs-Boston Celtics: 115-135
Charlotte Hornets-New Orleans Pelicans: 110-115
Oklahoma City Thunder-Golden State Warriors: 114-108
Memphis Grizzlies-Dallas Mavericks: 122-138
Chicago Bulls-Houston Rockets: 94-117
DİĞER HABERLER
-
A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası A Grubu son maçında 3 Eylül Çarşamba günü liderlik için Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. -
FIBA EuroBasket 2025 A Grubu dördüncü maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, Estonya'yı mağlup etti. -
Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın Sırp başantrenörü Igor Kokoskov, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda (EuroBasket 2025) yarın oynanacak A Grubu maçında Türkiye karşısında Sırbistan'ın kazanacağına inandığını belirterek, iki takımın turnuvada çok iyi performans gösterdiğini ve üst turlarda tekrar karşı karşıya geleceğini düşündüğünü söyledi. -
FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası grup aşaması beşinci maçında yarın Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.