Shaquille O'Neal polis oldu
Aktif basketbol kariyerini 2011'de noktalayan basketbolcu Shaquille O'Neal, ABD'nin Florida eyaletinde gönüllü polis olarak görev yapacak.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.01.2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21.01.2015 16:56
Evinin bulunduğu Florida eyaletinin Fort Lauderdale ve Orlando şehirlerinde, toplum hizmeti, çocuklara örnek olma gibi görevler üstlenecek 42 yaşındaki "Shaq"ın, maaş almayacağı ve sigorta ücretini kendisinin karşılayacağı belirtildi.
20 yıllık NBA kariyerinde Orlando Magic, Los Angeles Lakers, Miami Heat, Phoenix Suns, Cleveland Cavaliers ve Boston Celtics takımlarının formasını giyen O'Neal, 2013 yılında ligdeki ekiplerden Sacramento Kings'in hissedarı olmuştu.
DİĞER HABERLER
-
Bahçeşehir Koleji Erkek Basketbol Takımı'nda Sırp başantrenör Marko Barac ile yollar ayrıldı. -
Basketbol BKT Avrupa Kupası, genişleyen 32 takımlı yeni formatıyla 2026–27 sezonunda mücadele edecek kulüpleri duyurdu. -
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Beşiktaş Kulübüne 815 bin lira para cezası verdi. -
Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş GAİN'in kozlarını paylaşacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi, 13 Haziran Cumartesi günü başlayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri