Alanyaspor'da Farioli'den Konyaspor maçının ardından hakem isyanı!
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Arabam.com Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Corendon Alanyaspor'da teknik direktör Francesco Farioli açıklamalarda bulundu. İtalyan hoca, "Üzgünüm, çünkü sahada daha iyi bir yönetim olsaydı aldığımız üç puanı konuşabilirdik. Takımımın da bunu hak ettiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
- Alanyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.12.2022 - 19:20
Farioli, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Konyaspor'a büyük bir saygısının olduğunu aktaran Farioli, "Benim için konuşmak çok zor. Konyaspor son iki sezondur şampiyonluğa oynuyor. Bu sezon da yukarı sıralara oynuyorlar. O yüzden oyuncularımla gurur duyuyorum. Çünkü bu statta bunları yapmak kolay değil." diye konuştu.
Farioli; tutkuları, arzuları ve gol yedikten sonra geri dönme istekleri olduğu sürece birçok şeyi başarabileceklerine inandığını belirtti.
Futbolcularına gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür eden Farioli, şunları kaydetti:
"Bugün herkes sahada neler olduğunu, maça etki eden şeyleri gördü. Bunlar en basit tabirle tartışmaya açık. Üzgünüm, çünkü sahada daha iyi bir yönetim olsaydı aldığımız üç puanı konuşabilirdik. Takımımın da bunu hak ettiğini düşünüyorum. Ancak kötü şeyleri unutup iyi şeyleri aklımızda tutarak, üç gün sonra oynayacağımız çok önemli bir maçımız var. Her şeyi bir kenara bırakıp Kayserispor maçına hazırlanmaya çalışacağız."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Corendon Alanyaspor, Çaykur Rizespor'u ağırladı. Alanya Oba Stadyumu'nda oynanan maçta gol sesi çıkmadı ve takımlar birer puana razı geldi. -
Trendyol Süper Lig ekibi Corendon Alanyaspor, kadrosuna kattığı 4 oyuncu için imza töreni düzenledi. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, kadrosunda yer alan 5 futbolcusuyla sözleşme uzattı. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor hazırlık maçında Bellona Kayserispor'u 2-0 yendi.