Tek kazancı gençler
15 Aralık 2016, Perşembe

İSKENDER GÜNEN

Tek kazancı gençler

Kale önü tehlikelerinin fazla yaşanmadığı ilk yarıda pas hataları her iki takım içinde üst düzeydeydi. İkinci yarı ise Trabzon ağırlıklı bir oyun oldu. Rakip alanda daha fazla görünmelerine rağmen, top üçüncü bölgeye geldiğinde her zamanki sorunlar ortaya çıktı. Artık şurası bir gerçek, N'Doye, Muhammet Demir ve Suk önde katkı yapabilecek oyuncular değil. İkinci devreye başlarken bu bölgeye kaliteli bir oyuncu mutlak alınmalıdır
Trabzonspor açısından sevinilecek durum bu sezon ilk kez şans verilen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir'in performansıydı. Yusuf, Trabzonspor'un yarınları için çok özel bir isim. Bu sezon ilk maçı olduğu için özgüven eksikliği öne çıktı. Topla becerisi ve oyun görüşü üst düzey. Geçen yıla göre mücadele yönünden kendisini geliştirmiş. Daha fazla şans verildiği zaman gerçek anlamda takıma büyük katkılar sağlayacaktır.
Abdülkadir ise çok genç yaşına rağmen ilerisi için ümit verdi. Maçta kısa bir süre kalmasına rağmen girdiği andan itibaren ceza sahası içinde girilen gol pozisyonlarının yaratıcısı oldu.
BİZE ULAŞIN