O benim evladım
06 Ocak 2016, Çarşamba

BÜLENT TİMURLENK

O benim evladım

"Arda'yı kendi çocuklarımdan ayırmam… Hocası olarak dünyanın en büyük kulüplerinden birinde oynamasından dolayı mutlu ve gururluyum. Bir Türk olarak da bu topraklarda yetişmiş bir gencin tüm gençlere örnek olacağını düşünüyorum"

2015'in Temmuz ayında, 34 milyon Euro ve tutturulacak hedeflere göre 7 milyon Euro'luk opsiyonla Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan 28 yaşındaki Arda Turan, FIFA'nın Barcelona'ya verdiği ceza sebebiyle yeni takımıyla arz-ı endam edememişti… Ceza bitti, Arda bugün 7 numaralı formasıyla Camp Nou'ya çıkacak. Yıldız futbolcuyu, gelişimine yakından tanıklık eden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e sorduk. İşte tecrübeli hocanın düşünceleri:

BASAMAKLARI HEP BİRLİKTE ÇIKTIK

Birden fazla kimliğimle büyük bir heyecan ve gurur duyuyorum. Arda evladım gibidir, onu kendi çocuklarımdan ayırmam. Türkiye Futbol Direktörü olarak; Arda'nın dünyanın en büyük kulüplerinden birinde forma giyiyor olmasından dolayı mutluyum ve gururluyum. Bir Türk vatandaşı olarak da bu topraklardan yetişen bir gencin başarısının gençlere örnek olacağına inanıyorum. Arda'yı, A takımla antrenmanlara aldığım ilk günden bugüne çok şey paylaştık. Hedeflediği yolda basamakları birer birer çıkarken hep yanında olduk.

BİZE ULAŞIN