Maç Sonuçları

Beşiktaş - Kayserispor: 1-2 (MAÇ SONUCU - ÖZET İZLE)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan ve hakem Halil Umut Meler'in yönettiği zorlu mücadele sarı-kırmızılıların 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Kayserispor adını yarı finale yazdırdı ve Trabzonspor'un rakibi oldu.

Giriş: 03 Mart 2022, Perşembe 11:07

Ziraat Türkiye Kupası bir nefes kesen maça daha sahne oldu. Çeyrek final etabında Beşiktaş ile Kayserispor, Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Maçı Kayserispor 2-1 kazanarak yarı finale adını yazdırdı.

Kayserispor'a galibiyeti getiren goller 6. dakikada Gavranovic ve 65. dakikada Miguel Cardoso'dan geldi.

Beşiktaş'ın tek sayısını ise 43'te Rosier kaydetti.

İŞTE MAÇIN ÖZETİ:

WELLINTON ÖNCE KIZARDI SONRA İPTAL

Beşiktaş'ın deneyimli savunmacısı Wellinton, girdiği ikili mücadelenin ardından önce kırmızı kart gördü. Ardın VAR uyarısı sonrasında hakem Halil Umut Meler kırmızı kartı iptal etti.

ROSIER KIZARDI

Beşiktaş'ta 62. ve 90. dakikada sarı kart gören Valentin Roseier karşılaşmanın son dakikalarında takımını 10 kişi bıraktı.

RAKİP TRABZONSPOR

Oldukça zorlu maçların ardından ayakta kalmayı başaran Kayserispor, yarı finalde bu kez de Süper Lig'in lideri Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılılar Süper Lig'in 27. haftasında oynadığı zorlu rakibine 2-0'dan 3-2 kaybetmişti.

F.BAHÇE'Yİ DE ELEMİŞTİ

Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale adını yazdıran Kayserispor, bir önceki turda bir başka Süper Lig devi Fenerbahçe'yi saf dışı bırakmıştı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN TAKIMA TEPKİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta taraftarlar futbolculara tepki gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Kayserispor'a sahasında 2-1 mağlup olarak elenen Beşiktaş'ta taraftarlar takıma tepki gösterdi. Özellikle maç boyunca performansı ve kaçırdığı goller nedeniyle tepkilerin hedefi olan Batshuayi'yi ıslıklayan taraftarlar, Hakem Halil Umut Meler'i de sahadan çıkarken yuhaladılar. Tribünler, Atiba'yı ise alkışlayarak moral verdi.

CYLE LARIN VE RIDVAN YILMAZ 2 MAÇ SONRA KADROYA GİRDİ

Adana Demirspor maçında sakatlanan Rıdvan Yılmaz ve sonrasında sakatlık geçiren Cyle Larin, Altay ve Sivasspor maçlarının ardından yeniden kadrodaki yerlerini aldı.

Sakatlıkları yüzünden iki maçı kaçıran siyah-beyazlı oyuncular, Kayserispor karşılaşmasına yedek kulübesinde başladı.

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Beşiktaşlı taraftarlar, Kayserispor maçında tribünleri boş bıraktı.

Tribünlerin büyük kısımları boş kalırken, mücadeleyi yaklaşık 5 bin siyah-beyazlı taraftar takip etti.