Maç Sonuçları

Tokatspor 0-2 Erbaaspor | MAÇ SONUCU (Ziraat Türkiye Kupası)

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maç heyecanı sürüyor. Tokatspor sahasında Erbaaspor'u ağırladı. Rakibini 2-0 mağlup eden konuk ekip adını 3. tura yazdırmayı başardı.

Giriş: 11 Eylül 2019, Çarşamba 15:46 Güncelleme: 11 Eylül 2019, Çarşamba 17:13

Turkuvaz Medya'nın yayıncısı olduğu Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan fırtınası devam ediyor. 2. tur karşılaşmalarının oynandığı turnuvada Tokatspor sahasında Erbaaspor'u konuk etti.

Karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan ev sahibi takım, rakibine 2-0 mağlup oldu. Böylece, Erbaaspor kupada adını 3. tura yazdırdı. Erbaaspor'a galibiyeti getiren golleri 78'de Oğuzhan, 86'da Murat Torun kaydetti. Öte yandan ev sahibi takım maçı 10 kişi tamamladı.

KUPADAN NOTLAR...

VAR SON 16'DA DEVREYE GİRECEK

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon uygulamaya konulan VAR uygulaması, kupada da kullanılıyor. TFF'nin sezon öncesi yayınladığı kupa statüsünde bu yıl da VAR yardımına başvurulacağı açıklandı. Buna göre Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 turu, çeyrek final, yarı final ve finalde VAR protokolüne uygun olarak Video Yardımcı Hakem Sistemi kullanılacaktır.

HER TURDA TAKIMLAR PARA KAZANIYOR

Kupada hasılat dağıtımı yıllardır aynı şekilde gerçekleşiyor. Buna göre tek maç usülüne göre oynanan karşılaşmalarda gider ve hisseler kesildikten sonra kalan net hasılatın yüzde 60'ı tur atlayan takım alıyor. Kaybeden takım da yüzde 40'ı cebine koyuyor. Finali kazanan da hasılatın yüzde 60'ını kasasına götürüyor.