E. Yeni Malatyaspor'da, D.G. Sivasspor mesaisi sürüyor
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda D.G. Sivasspor ile karşılaşacak olan E. Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
- Yeni Malatyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.03.2019 - 12:53
Süper Lig'in ikinci yarısında 6 haftadır galibiyete hasret kalan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 25. haftasında deplasmanda 8 Mart Cuma günü saat 20.30'da Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım dönüm gözüyle baktığı mücadeleyi kazanarak, çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.
Nurettin Soykan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Erol Bulut nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Malatya ekibinde, sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Mina ve Bifouma çalışmalara katılmadı.
Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan forvet oyuncusu Kamara ve ön libero Robin Yalçın, takımla birlikte çalışmalarına devam ediyor.
Düz koşu ve ısınma hareketiyle başlayan antrenman, orta alanda gerçekleştirilen çalışmanın ardından yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı.
E. Yeni Malatyaspor, yarın yapacağı antrenmanın ardından kara yoluyla Sivas'a gidecek.
DİĞER HABERLER
-
Kayserispor ve Malatyaspor Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan taraf 3-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri, Gökhan Sazdağı (2) ve Hayrullah Erkip kaydetti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Son dakika spor haberi: Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da geçen sezon forma şansı bulan Jody Lukoki hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı. -
2021-2022 Süper Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu, 38. hafta son maçında Yeni Malatyaspor, evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Süper Lig'e veda eden Malatya, sezonu galibiyetle bitirmenin peşinde. Fenerbahçe ise ikinciliği garantilemek istiyor. -
2021-2022 sezonu kabus gibi geçen Yeni Malatya'nın mali genel kurul toplantısı duyuruldu. Sarı-siyahlı kulüp genel mali kurul toplantısının 31 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu.