Maç Sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan sürüyor! İşte zorlu karşılaşmalar...

Turkuvaz Medya’nın yayınladığı Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. tur kura çekimi gerçekleşti. Toplam 54 takım; 30 Kasım, 1 ve 2 Aralık tarihlerinde tur atlama mücadelesi verecek. İşte zorlu karşılaşmalar...

Giriş: 03 Kasım 2021, Çarşamba 06:50 Güncelleme: 03 Kasım 2021, Çarşamba 07:15

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. A Spor'dan canlı yayınlanan kura çekimine TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüplerin başkan ve yöneticileri katıldı. Bu tura Süper Lig'den Hatay, Alanya, Ç.Rize, Gaziantep, Göztepe, Konya, Kasımpaşa, Başakşehir, Malatya ve Karagümrük ile 3. turu bay geçen Giresun da katıldı.

TEK MAÇ ELEME USULÜNE GÖRE

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu müsabakaları sonucunda 43 takım tur atlamıştı. Süper Lig'den gelenler de eklendi ve 4. turda toplam 54 takım mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu müsabakaları; 30 Kasım ile 1 ve 2 Aralık tarihlerinde yapılacak. Turkuvaz Medya'nın yayıncılığını üstlendiği Ziraat Türkiye Kupası'nda belirlenen bazı karşılaşmalar A Spor'dan naklen yayınlanacak. Kupa heyecanı milyonların kalbinde yaşanacak.

TURKUVAZ'A TEŞEKKÜR

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, Ziraat Türkiye Kupası yayıncısı Turkuvaz Medya'ya teşekkür etti. Düşmez, "Turkuvaz Medya Grubu ve A Spor ailesine, şahsım ve yönetimimiz adına destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Kupa maçlarını bütün Türkiye izliyor" diye konuştu.

TÜRKİYE'Yİ KUCAKLIYOR

Bu sezon Türkiye Kupası'nın 60. kez düzenlendiğini söyleyen Ali Düşmez, "Kupayı her zaman çok önemsedik. Federasyonumuzun da benim de bu turnuvaya çok büyük ilgisi var. 12 yıldır 'Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklıyor' diyoruz. Çok değerli bir organizasyon" dedi.

DİREKT AVRUPA YOLU

Ali Düşmez, kupanın önemine şu sözlerle değindi: Kupayı kazanan ekip UEFA Avrupa Ligi'ne direkt katılıyor. Alt lig takımlarına üst ligden takımlarla karşılaşma fırsatı sunuyor. Genç kardeşlerimiz kendini gösterme fırsatı yakalıyor. Tüm paydaşlarımız kupaya önem vermeli.

AŞILARIMIZI YAPTIRALIM

Ali Düşmez, 4. turdan itibaren stadyumların tam kapasiteyle açılacağını duyurarak, "Kulüpler sağlık koşullarını yerine getirerek stadyumlarını doldurabilecek. Aşılarını yaptırmış futbolseverler statlarda olacak. Bu vesileyle herkesi aşı olmaya davet ediyorum" dedi.