Recep Uçar: Beşiktaş'a karşı böyle kazanmak daha daha güzel!
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 1-0 yenen TÜMOSAN Konyaspor'un teknik direktörü Recep Uçar, Beşiktaş'a karşı kazanmanın çok güzel olduğunu ifade etti.
- Konyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.03.2025 - 00:05
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 1-0 yenen TÜMOSAN Konyaspor'un teknik direktörü Recep Uçar, Beşiktaş'a karşı kazanmanın çok güzel olduğunu söyledi.
Uçar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, tüm maçlara kazanmak için çıktıklarını ifade etti.
Alt sıralardan kurtulmayı hedeflediklerini anlatan Uçar, "Bugün itibarıyla kazanmak güzel. Beşiktaş'a karşı kazanmak daha güzel. Beşiktaş'a karşı böyle kazanmak daha daha güzel. Bugün alınan 3 puan benim ve oyuncularım için bir galibiyetten de ötesi. Ondan dolayı bugün insanüstü inanılmaz mücadele koyan, taktiksel disipline sadık kalan bütün oyuncularımı oynayan oynamayan, giren girmeyen, kart gören görmeyen bütün oyuncularımız canıgönülden, yürekten kutluyorum." diye konuştu.
Uçar, maçtan önce eksikleri olduğunu ancak iyi hazırlandıkları karşılaşmadan galip ayrıldıklarını vurguladı.
Takımının erken dakikalarda 10 kişi kaldığını anımsatan Uçar, "Maçın ilk bölümünde oyunu kontrol eden taraf bizdik. Daha fazla topa sahip olan, olgun oynayan, kaleye giden veyahut da gol atma olasılığı yüksek olan taraf gibi bizdik. Bekleyerek oynamak istemedik. Melih de genç bir oyuncumuz, uzun aradan sonra ligde süre alınca tabii biraz hırsının kurbanı oldu. Pres yaparken istemeyerek de olsa kırmızı kartla 27. dakikada oyundan atıldı." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor'da flaş bir gelişme yaşandı. Yeşil-beyazlılar, teknik direktör Recep Uçar'la yollar ayrıldı. İşte detaylar... -
Tümosan Konyaspor ile yollarının ayrıldığı açıklanan teknik direktör Recep Uçar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeşil-beyazlı ekibe veda etti. -
Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük, sahasında Tümosan Konyaspor’u konuk etti. Kritik maçta gülen taraf 2-0'lık skorla Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig takımlarından TÜMOSAN Konyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Çağdaş Atan ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.