Galatasaray Lizbon yolcusu
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında 3 Kasım Salı günü deplasmanda Portekiz'in Benfica takımıyla yapacağı müsabaka için yarın Lizbon'a gidecek.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.11.2015 - 14:49
Benfica maçı hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren sarı-kırmızılılar, yarın sabah Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla başkent Lizbon'a hareket edecek.
Galatasaray, karşılaşma öncesi son antrenmanını yarın TSİ 21.30'da, maçın oynanacağı Benfica Stadı'nda yapacak. İdmandan önce teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı düzenlenecek.
Benfica ise Galatasaray maçı hazırlıklarını Caixa Futbol Kampüsü'nde TSİ 13.00'te gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Çalışmadan sonra teknik direktör Rui Vitoria ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı yapılacak.
Benfica Stadı'nda 3 Kasım Salı günü oynanacak maç TSİ 22.45'te başlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın yıldız ismi İlkay Gündoğan, Liverpool'un büyük beklentilerle transfer ettiği fakat şu ana kadar verim alamadığı Florian Wirtz hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kulüp kanalına gündeme dair açıklamalarda bulundu. Buruk'un özellikle Osimhen sözleri dikkat çekti. -
İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'nin efsane futbolcularından Antonio Di Natale, yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kiraladığı Nicolo Zaniolo hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri -
Galatasaray'da kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk'un yıldız isim Mauro Icardi ile ilgili sözleri gündem oldu. İşte o sözler... | Son dakika GS spor haberleri