Fenerbahçe Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini uzattı
Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini 1 yıl uzattı. Sarı-lacivertli kulüp, 27 yaşındaki oyuncu ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığını Türkiye Futbol Federasyonuna bildirdi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.07.2019 - 16:38
- Güncelleme Tarihi: 18.07.2019 - 17:30
Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci Fenerbahçe ile sözleşme imzalamıştı. Yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla sezon boyunca takımda yer almayan Ciğerci, sezonun son bölümünde U21 ile maçlara çıkmış ve yeni sezon hazırlıkları için Topuk Yaylası kampında yer almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu sisteminde sarı-lacivertlilerin Tolga Ciğerci ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Tolga'nın sözleşmesi 30 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek.
DİĞER HABERLER
-
Kadroda santrfor mevkisinde görev yapan isimlerin performansından memnun olmayan Fenerbahçe, ocak transfer döneminde bir golcü transferi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin listesine aldığı 3 yıldız ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de öncelik golcü transferine verildi. Kadrodaki hücum oyuncularının performansından memnun olmayan sarı-lacivertlilerin, bir süredir kadro dışı olan tecrübeli isim Cenk Tosun ile de yolların ayrılması gündemde. Milli golcüye Süper Lig'den 3 ekibin talip olduğu iddia edildi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Partizan tribünleri Fenerbahçe Beko'ya karşı oynadıkları Euroleague maçında bir skandala imza attı. Taraftarlar Sultan I. Murad'ın Kosova Savaşı'nda şehit edilmesi ile ilgili skandal bir pankart açtı. İşte detaylar... -
Ocak transfer döneminde yıldız bir golcü eklemesi yaparak şampiyonluk yarışında iddiasını artırmak isteyen Fenerbahçe, Barcelona'nın Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski'ye talip olmuştu. Ancak Polonyalı golcü için dev kulüplerin de devreye girdiği iddia edildi. İşte detaylar... (FB spor haberi)