Beşiktaş, Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.05.2018 - 20:30
Basına kapalı olarak yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve minik kale maç yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.
Siyah beyazlılar, hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, devre arasında takımdan ayrılmak isteyen Rafa Silva'dan iyi bir bonservis kazanmak için Körfez ekipleriyle bağlantıları güçlü olan bir menajere yetki verdi. -
Rafa Silva ile yaşanan krizin ardından ara transfer döneminde kadroya 10 numara takviyesi yapması beklenen Beşiktaş, Gornik Zabrze forması giyen 26 yaşındaki 10 numara Patrik Hellebrand'ı takibe aldı. Polonya basını transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Felix Uduokhai'nin olası ayrılık senaryosu dahilinde kadrosuna bir sol stoper eklemeyi hedefleyen Beşiktaş, Real Madrid'in yıldız ismi David Alaba'yı gündemine aldı. -
Ocak ayı için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin Polonya Ekstraklasa ekiplerinden Gornik Zabrze forması giyen Çekyalı orta saha Patrik Hellebrand'i transfer etmek için harekete geçtiği aktarılıdı. İşte detaylar... (BJK spor haberi)