Beşiktaş Papy Djilobodji'nin peşinde
Ara transfer döneminde stoper mevkiine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Chelsea'da forma giyen Papy Djılobodjı için harekete geçti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.11.2015 - 12:01
Savunma hattına transfer yapmak isteyen Beşiktaş, ara transfer dönemi için çalışmalara başladı. Eder Balanta ve Gustavo Cabral için temaslara geçen siyah beyazlıların listesine dahil ettiği son isim Chelsea'de forma giyen Papy Djilobodji.
Teknik direktör Şenol Güneş'in sol ayaklı bir stoper transferi istemesi üzerine İngiltere'ye giden Beşiktaşlı idareciler, 27 yaşındaki futbolcu için şartları araştırmaya başladı. 2015-2016 sezonu başında Chelsea'ye transfer olan Papy sadece 1 resmi maçta forma giydi. Beşiktaş ile Chelsea arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken, 1.92 boyundaki defans oyuncusunun da Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.
Siyah beyazlıların Papy transferi için 4 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi düşündüğü, eğer teklif kabul edilmezse de 1,5 yıllık kiralama seçeneği sunacağı ifade edildi.
Bir dönem Trabzonspor'un da transfer listesine giren Senegalli stoper, 2010-15 sezonları arası Fransız ekibi Nantes'ta forma giydi.
Chelsea sezon başında 3,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Papy'yi kadrosuna katmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de Samsunspor'u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmanın 55. dakikasında penaltı kazandı. İşte o pozisyon... -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında evinde Samsunspor'u konuk etti. Mücadelede hakem Atilla Karaoğlan, Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyonda VAR uyarısına uymadı ve devam kararı verdi. İşte o pozisyon... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Tüpraş Stadı’ndaki maç öncesinde iki takımın oyuncuları, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için “Kadına Şiddete Hayır” yazılı tişörtlerle ısınmaya çıktı. -
Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç Samsunspor karşılaşmasının ardından mücadelenin hakemine yüklendi. İşte o sözler...