Akhisar kupayı kazandı ligde hesaplar karıştı
Teleset Mobilya Akhisarspor'un Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi yenerek şampiyon olması ligdeki hesapları değiştirdi.
- Akhisar Belediye Gençlik Ve Spor Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.05.2018 - 01:42
- Güncelleme Tarihi: 11.05.2018 - 02:10
Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandığı için gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan katılma hakkı elde eden Okan Buruk'ın takımı, Süper Lig'deki 5. yarışını da etkisiz kıldı.
Fenerbahçe ligin ilk 4 sırasında yer aldığından dolayı, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazansaydı, ligde 5. olan takım Avrupa Ligi elemelerine katılacaktı. Ancak kupayı Akhisarspor kazandığı için ligi 5. bitiren ekibin Avrupa Ligi'ne katılma şansı kalmadı.
Süper Lig'de 49 puanlı Trabzonspor ve 48'şer puanlı Göztepe ile Sivasspor 5. yarışı veriyordu.
DİĞER HABERLER
-
TFF Süper Kupa mücadelesinde Akhisarspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray Süper Kupa'nın sahibi oldu. -
TFF 1. Lig'in 27. haftasında Akhisarspor, deplasmanda Adana Demirspor'u Sokol Çikalleşhi, Onur Ayık ve Elmar Bjarnason'un attığı gollerle 3-2 mağlup etti. Ev sahibi takımın golleri ise Volkan Şen ve Mehmet Akyüz'den geldi. -
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası sahibi Akhisarspor yarın saat 21:30'da Ankara Eryaman stadyumunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi iki takımında kaptanları ve teknik direktörleri bir basın toplantısı düzenledi. İşte satırbaşları... -
TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor, ligin 20. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarına yeni teknik direktörü Yılmaz Vural yönetiminde başladı.