Maç Sonuçları

Trabzon 'Hisar'ı aşamadı

Ziraat Türkiye Kupası 2. grup maçında Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor 0-0 berabere kaldı. Akhisar bu beraberlikle gruptaki liderliğini sürdürdü.

Giriş: 18 Aralık 2014, Perşembe 00:00 Güncelleme: 18 Aralık 2014, Perşembe 19:55
Trabzon'un Akhisar Belediye kabusu sürüyor!.. Rakibiyle Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyet çıkaramayan bordo-mavili ekip, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. hafta maçında Akhisar Bld.Spor'u Avni Aker'de konuk etti. ATV'den naklen yayınlanan mücadelede takımlar sahadan 0-0'lık skorla ayrıldı. Her iki takımda 1 puana razı olurken grupta Akigolar 4 puanla liderliğini korurken, Fırtına ise 2 puanla 3.sırada yer aldı.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Essaid Belkalem, Onur Kıvrak, Avraam Papadopoulos ve Deniz Yılmaz bu maçta yer almazken Akhisar Bld.Spor'da ise sakatlığı bulunan Ahmet Cebe ile teknik heyet tarafından dinlendirilen Theofanis Gekas ile Bilal Kısa kadroda yer almadılar.

Trabzonspor grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Keçiörengücü ile 1-1 berare kalırken, Akhisar Bld.Spor ise sahasında Manisaspor'u son dakikalarda bulduğu iki golle 3-2 kazanmıştı.